Vriend worden van BV Epeios!

De basketbalvereniging Epeios heeft een bord in sporthal De Zwet in Zuidlaren hangen met daarop de ‘Vrienden van Epeios’. Iedereen kan hier een eigen basketballetje kopen om zijn/haar donatie kenbaar te maken. Op dit bord kan iedereen komen te staan, eigen namen, teamnamen en uiteraard bedrijven!

We horen het u denken, wat gebeurd er dan met mijn geld? Het geld wat we binnen krijgen via deze lange termijn actie wordt gebruikt voor verschillende doeleinden. BV Epeios is al jaren bezig de club op een hoger niveau te krijgen en zowel trainers als scheidsrechters van diploma’s te voorzien. Daarnaast worden er materiaal- en toernooi uitgaven mee afgedekt. U betekent dus samen met veel anderen enorm veel voor onze club!

Persoonlijk Vriend van BV Epeios

Bent u ouder, vriend, oud-lid of op een andere manier betrokken (geweest) bij onze vereniging? Dit is de manier om dit zichtbaar te maken voor iedereen. Voor een bijdrage van €25,00 kunt u uw naam laten afdrukken en wordt deze toegevoegd aan het ‘Vrienden van BV Epeios’ bord. Dit bord hangt in de kantine van sporthal ‘De Zwet’ en er is een digitale versie op onze website.

€25,00 per jaar  Ik wil vriend worden!

Bedrijfsmatig Vriend van BV Epeios

Wordt uw bedrijf ook gekenmerkt door woorden als teamgeest, gezelligheid, aanvallen, verdedigen, kleinschalig, presteren, kwaliteit of herkent u iets anders binnen de vereniging wat u aantrekt? Dit is een manier om het te uiten richting de vereniging en het is zichtbaar voor iedereen in De Zwet. U kunt uw bedrijfslogo full colour laten afdrukken en deze wordt toegevoegd aan het ‘Vrienden van BV Epeios’ bord. Dit bord hangt in de kantine van sporthal ‘De Zwet’ en tevens komt uw logo inclusief een weblink op onze website!

€50,00 per jaar  Neem contact met mij op!

De vrienden:

Bedrijven:

Tissingh Gereedschappen
Grip on IT
123 Bedrukken
Café De Zwarte Kat
EuroProvyl
Grand Cafe Groningen
Donar
Eethuis voor allen

Persoonlijke vrienden:

Henk & Ria Takens
Stefan Tissingh
Dries Gankema
Fam. Bremer
Fam. Hooiveld
Fam. J. Bremer
De Vlietos
Fam. Alting
Zet ‘m op Epeios!!
Robert “11” Pelgrim
U14 FAN!
Luuk Huisman
Jan Koert & Conchita
Fam. v/d Werff
Deurbroesn!
Peter “weet beter” Apol #10
Familie Gerdes
Famiglia Hummel
Momentum